Bevegelighet

Timer som innebærer å bevege kroppen og løsne opp i musklene. Book gruppetimer som Soma Move, pilates, triggerpunkt og bevegelighet.

Soma Move (45 min)

SOMA MOVE® er en helhetlig treningsform som er atletisk og samtidig myk. Du jobber med kroppen som eneste verktøy og timen foregår barbent på yogamatte. På denne timen går vi gjennom en uavbrutt serie med bevegelsesmønster som utfordrer bevegelighet, stabilitet og styrke. Flyt og kraft er sterke nøkkelord på denne timen og fokuset er å arbeide med hele kroppen som en enhet. Timen er noe yogainspirert men du trenger ingen erfaring fra yoga for å delta. Bli med på en annerledes treningsform, bli med på SOMA MOVE!

Pilates (60 min)

På denne timen får du avstressende styrketrening med fokus på kjernemuskulatur. Gjennom en kombinasjon av styrke og strekkøvelser bygger du opp den indre muskulaturen i rygg, nakke, bekken og mage. Kroppen blir sterkere, mykere og avspent.

Triggerpunkt (30 min)

På denne timen bruker vi en GRID foam roller som hjelpemiddel. Vi går gjennom ulike øvelser der vi ruller kroppen på triggerpunkt rullen, og dermed får en god bindevevsmassasje og økt blodsirkulasjon. Denne timen passer for alle, og er super om man ønsker å redusere risikoen for skader og forebygge stiv muskulatur.

Bevegelighet (30 min)

Dette er en time som fokuserer på å holde kroppen bevegelig og smidig. Målet er å forbedre bevegelsesutslag i ledd. Det er en fordel å være ferdig oppvarmet før timen. Timen passer for alle.