Multisportområde hos Myrens Torshov

Studiotrening på medisinsk grunnlag!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

4. mars åpner vi for at våre medlemmer kan benytte senteret og trene på egenhånd, dersom du har bekreftelse på at treningen er medisinsk begrunnet.

I tillegg til trening med personlig trener, kan du også trene på egenhånd i studio. Du må fremvise dokumentasjon fra helsepersonell som f.eks lege, manuellterapeut, kiropraktor, fysioterapeut psykolog, naprapat eller osteopat.

Vi minner om at du ikke kan trene sammen med andre når du trener i studio, selv om både du og den du ønsker å trene med kan dokumentere behov for medisinsk rehabilitering.

HVORDAN?
Er du medlem og vil trene hos oss på egenhånd må du i forkant av treningen sende oss en e-post til sandra@myrens.no, hvor du bekrefter at du har en henvisning/attest som gir deg unntak iht. gjeldene forskrift. Erklæringen må medbringes elektronisk eller i papir format hver gang du kommer på trening i tilfelle kontroll.

Når vi har mottatt e-post fra deg vil vi aktivere ditt medlemskap og du kan da komme på trening som vanlig med inngangskortet ditt.

NYTT! FORHÅNDBOOKING AV TID FOR TRENING I STUDIO
For å trene alene i studio må du nå forhåndsbooke tid. Dette gjøres på samme måte som ved booking av gruppetimer i appen eller på web . Velg timen som heter Studio Trening for ønsket tidspunkt og book. Vær oppmerksom på at treningsøkten kan vare i maksimalt 75 minutter (fra du går inn bommene på Myrens til du forlater senteret), og at du kan booke maksimalt én trening i studio per dag. Vi vil også ha reduserte åpningstider nå i starten. Se under
BOOKING VIL VÆRE TILGJENGELIG FRA ONSDAG 3. MARS

ÅPNINGSTIDER
For åpningstider se booking på våre nettsider da dette vil variere.

SMITTEVERN
Det er viktig at du følger gjeldene smittevernsregler på Myrens.
– Hold avstand
– Vask alt utstyr etter deg og rydd etter deg
– Bruk munnbind når du kommer og går
– Garderober og barnepass er stengt så kom ferdig skiftet.
– Ha med innesko
– Hold deg hjemme hvis du føler deg dårlig

Vi gleder oss til å se deg på trening!

 

Flere artikler

Covid-19! – Siste nytt

08.04.21 Kjære medlemmer! I går presenterte regjeringen hvordan de har tenkt at Norge skal gjenåpnes, trinn for trinn. Det er …

Les mer
Multisportområde hos Myrens Torshov

Studiotrening på medisinsk grunnlag!

4. mars åpner vi for at våre medlemmer kan benytte senteret og trene på egenhånd, dersom du har bekreftelse på …

Les mer

Personlig trening 1:1!

Jippi, da er det igjen åpnet opp for personlig trening utendørs for alle eller innendørs med medisinsk begrunnelse. Dette er …

Les mer