Covid-19! – Siste nytt

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

28.04.21 Kjære Medlemmer!

Hurra, vi åpner opp for gruppetrening utendørs.

Etter pressekonferanse i går ble det klart at vi nå kan starte opp igjen med gruppetrening utendørs. Vi vil ha inntil 10 personer pr time.
Utenom dette var det dessverre ingen flere lettelser i Oslo Kommune, men neste uke er det muligheter for ytterligere lettelser.

Booking av timer er som vanlig via nettbookingen vår på nett eller via appen vår.

Første time starter torsdag 29. april

08.04.21 Kjære medlemmer!

I går presenterte regjeringen hvordan de har tenkt at Norge skal gjenåpnes, trinn for trinn. Det er fortsatt en vei å gå, men vi ser lys i tunnelen. Når vi kan åpne for alle våre kjære medlemmer er dessverre vanskelig å si noe konkret om, men alle ansatte på Myrens l savner dere og tenker på dere.

Vi gleder oss til å ønske dere velkommen til trening igjen:)

I mellomtiden håper vi dere holder dere aktive med våre Zoom timer og ute i det fine vårværet som nå er i anmarsj.

Hold dere frisk, hold dere raske og hold dere aktive!

 

01.03.21 Kjære alle sammen!

Søndag 28. februar kom Oslo Kommune med nye restriksjoner og anbefalinger som atter en gang påvirker treningstilbudet i Oslo Kommune. Her ser du hva som gjelder hos Myrens nå.

Studiotrening på medisinsk grunnlag
4. mars åpner vi for at våre medlemmer kan benytte senteret og trene på egenhånd, dersom du har bekreftelse på at treningen er medisinsk begrunnet.
Du må fremvise dokumentasjon fra helsepersonell som f.eks lege, manuellterapeut, kiropraktor, fysioterapeut psykolog, naprapat eller osteopat når du kommer på trening.
Les mer her om regler, booking og åpningstider

PT 1:1
Vi fortsetter som før med PT utendørs for alle og innendørs med legeerklæring.
Les mer her

Utendørs Gruppetimer
Fra og med LØRDAG 6. MARS, pauser vi alle våre utendørs gruppetimer. Dette er i tråd med nye anbefalinger fra per 28. februar, som vi har valgt å følge. Vi håper smittesituasjonen generelt i samfunnet snart vil tillate at vi kan starte opp med dette tilbudet igjen

Zoom timer og Online timer
Vi fortsetter med dette som før for dere som har et aktivt medlemskap til kr 299,-

Ta vare på dere selv i denne kjipe tiden

17.02.21 Kjære alle sammen!

Etter pressekonferansen i dag kl 1300 fikk vi beskjed om at Oslo åpner opp for utetrening i grupper på inntil 10 personer. Myrens vil derfor ha gruppetimer ute i garasjeanlegget fra og med torsdag 17.2.21. Sjekk ut timeplan for påmelding.
Vi starter også opp med PT timer utendørs eller innendørs hvis du har medisinsk begrunnelse for trening. Kontakt med din PT å avtal tid. Har du ikke personlig trener i dag, men ønsker dette send en mail til susanne@myrens.no så hjelper hun deg med dette.

09.02.21 Kjære alle sammen!

Smittetallene i Oslo går nedover og det i seg selv er jo veldig positivt. Beklagelig nok er ikke dette nok til at myndighetene enda slipper opp på restriskjoene her i Oslo. Vi må mest sannsynlig holde stengt i 1 uke til. Da håper vi at smittetallene fremdeles er lave og at v i sakte men sikkert kan åpne senteret vårt igjen. Dette trenger vi sårt nå.

20.1. 21 Kjære alle sammen!
Flere har sikkert fått med seg pressekonferansen til Raymond Johansen 20. januar der Oslo kommune fortsetter den sosiale nedstengingen frem til 4. februar.
Det betyr dessverre at vi på Myrens må holde stengt frem til 4. februar.

Vi fortsetter selvfølgelig med gruppetimer via Zoom og online trening.

NB! Til informasjon har vi satt alle medlemskap til 299,- pr mnd hvis du ikke har fryst medlemskapet ditt.

Ta vare på deg selv og de rundt deg. Vi ses snart!!

 

Kjære kunde!
6. januar : Oslo kommune forlenger den sosiale nedstengingen av Oslo frem til 21. januar.

Dette på bakgrunn av høye smittetall i byen vår, og myndighetene satser nå på at en periode med sosial distanse vil bedre smittetallene. Vi på MYRENS har stor forståelse for dette, og stiller oss bak det valget Oslo kommune har tatt for å bekjempe pandemien.

Det tøft for en bedrift å stenge dørene og i år har vi dessverre måttet gjøre dette 2 ganger. Som leder er det ekstremt vanskelig å måtte permittere ansatte og kutte kostnader til beinet. Selv om det nå er økonomisk tøft for MYRENS, skal du vite at vi står på beina også etter bølge 2 av pandemien. Vi har kommet for å bli!

Vi er rørt og takknemlig for alle fine tilbakemeldinger og støtte vi har fått gjennom denne rare tiden. Vi setter stor pris på hver og en av dere trofaste medlemmer.

Vi har også denne gangen valgt å sette en solidarisk pris på alle medlemskap til 299,- pr mnd så lenge dette vedvarer. Får vi åpne 21. januar vil denne prisen selvfølgelig gjelde hele januar.

HVA SKJER MED DITT MEDLEMSKAP:
1. Ønsker du å fryse medlemskapet ditt har vi full forståelse for dette. Du kan velge å fryse medlemskapet ditt, og vi setter ditt medlemskap på hold inntil myndighetene lar oss åpne senteret på nytt. Din «frys» vil da automatisk opphøre. Send en mail til post@myrens.no

2. Vi håper du velger å la ditt medlemskap stå aktivt og hjelper oss til å kunne åpne senteret når denne situasjonen er over. Vi setter en solidarisk pris på alle medlemskap til 299,- pr mnd så lenge dette vedvarer.

3. Flere har ønsket å betale full medlemsavgift, dette setter vi selvfølgelig stor pris på! Send oss i så fall en mail til post@myrens.no. Alt hjelper i en slik situasjon. Velger du å ha et aktivt medlemskap til kr 299,- pr mnd, trenger du ikke å foreta deg noe. Vi endrer ditt medlemskap til kr 299,-.

Er ditt medlemskap allerede fryst trenger du ikke foreta deg noe. Medlemskapet ditt er automatisk fryst frem til vi åpner dørene.

Vi besvarer og behandler fortløpende alle henvendelser, spørsmål og tilbakemeldinger. Da neste alle ansatte er permittert 100%, ber vi om forståelse for litt lengre responstid enn normalt. Igjen, takk for all støtte.

Hva gjør vi for å holde deg aktiv i denne perioden:
– For deg med et aktivt medlemskap finner du på våre nettsider mange ferdiginnspilte timer du kan delta på uansett hvor du måtte befinne deg. Gå til Online trening her 
– Vi gjennomfører en del timer via Zoom. Gå til nettbooking og meld deg på her. Du vil få en link til timen ca 20-30 min før timen starter
– PT 1:1. Ønsker du PT 1:1 utendørs har vi holdt av et eget område under tak. Her har vi masser av utstyr som kan brukes.
Har du medisinsk begrunnelse for trening kan du ha PT 1:1 innendørs. I denne perioden får du 10%rabatt på 5 og 10 klipp. Send oss en mail til susanne@myrens.no hvis du ønsker dette.
Hold dere friske og raske:-)
Hilsen alle oss på Myrens <3

Flere artikler

Gruppetrening utendørs!

HURRA!!  Er du klar for frisk luft, endorfiner og en god treningsøkt? Vi kjører i gang med gruppetrening utendørs fra …

Les mer

Covid-19! – Siste nytt

28.04.21 Kjære Medlemmer! Hurra, vi åpner opp for gruppetrening utendørs. Etter pressekonferanse i går ble det klart at vi nå …

Les mer
Multisportområde hos Myrens Torshov

Studiotrening på medisinsk grunnlag!

4. mars åpner vi for at våre medlemmer kan benytte senteret og trene på egenhånd, dersom du har bekreftelse på …

Les mer