Personlig trening 1:1!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Jippi, da er det igjen åpnet opp for personlig trening utendørs for alle eller innendørs med medisinsk begrunnelse. Dette er et steg i riktig retning og så får vi håpe at vi snart får åpne hele senteret.

PT 1:1 innendørs.

Vi kan nå åpne treningssenteret for deg som har MEDISINSK BEGRUNNET ÅRSAK TIL TRENING.

Oslo kommune har presisert at dersom du har en medisinsk begrunnet årsak til individuell opptrening og/eller rehabilitering kan du trene med en PT 1:1 innendørs hos oss.
I denne nedstengingsperioden har vi 10% rabatt på 55 min, pakker på 5 og 10 klipp. Gjelder både innendørs og utendørs timer. Ønsker du å kjøpe dette, gå inn på våre nettsider. Bruk rabattkode PTMYRENS. Rabattkoden gjelder kun ut onsdag 3. mars

MEDISINSK BEGRUNNET?

  • «Medisinsk begrunnet» betyr at du som trener med PT må ha henvisning til trening som del av fysikalsk rehabilitering. Henvisningen MÅ medbringes/vises før trening igangsettes.
  • Henvisningen må være gitt av de som i Norge kan gi slike henvisninger: lege, manuellterapeut/fysioterapaut eller kiropraktor. ​

HVA GJØR DU? 

  • Du må først kontakte din fastlege, manuellterapeut eller kiropraktor for henvisning/attest til medisinsk begrunnet trening/rehabilitering.
  • Når henvisning/attest foreligger kontakter du din PT for nærmere avtale.
  • Når du kommer til treningssenteret møter du din PT i inngangspartiet, fremviser henvisningen/attesten, før treningen kan begynne.
    Du kan også sende denne på mail til susanne@myrens.no
  • Garderobene holdes stengt. Kom derfor ferdig skiftet. Toalettene kan brukes.
  • Viktig at du er nøye med å følge gjeldende smittevernregler hos oss.

 

PT 1:1 utendørs

Har du ikke henvisning fortsetter vi med ordinær 1:1 PT utendørs til vi vet mer.​
Vi har ordnet et eget område hvor du kan trene under tak. Vi har mer enn nok av utstyr til bruk utendørs; vektskiver, hantler, matte, benk, hang-up stativ +++

Det er med andre ord ingen ting å bekymre seg for, har du som mål å bli sterkere, ta din første pull-ups eller rett og slett bare holde formen ved like så går dette helt fint å gjøre utendørs.

 

SPØRSMÅL? 

Har du spørsmål til denne ordningen eller ønsker å komme i kontakt med oss vedr trening med PT innendørs eller utendørs, ta direkte kontakt PT ansvarlig på mail: susanne@myrens.no eller med en av våre PT’er

 

 

Flere artikler