Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

Personlig trening 1:1!

Jippi, da er det igjen åpnet opp for personlig trening utendørs for alle eller innendørs med medisinsk begrunnelse. Dette er et steg i riktig retning og så får vi håpe at vi snart får åpne hele senteret.

PT 1:1 innendørs.

Vi kan nå åpne treningssenteret for deg som har MEDISINSK BEGRUNNET ÅRSAK TIL TRENING.

Oslo kommune har presisert at dersom du har en medisinsk begrunnet årsak til individuell opptrening og/eller rehabilitering kan du trene med en PT 1:1 innendørs hos oss.
I denne nedstengingsperioden har vi 10% rabatt på 55 min, pakker på 5 og 10 klipp. Gjelder både innendørs og utendørs timer. Ønsker du å kjøpe dette, gå inn på våre nettsider. Bruk rabattkode PTMYRENS. Rabattkoden gjelder kun ut onsdag 3. mars

MEDISINSK BEGRUNNET?

  • «Medisinsk begrunnet» betyr at du som trener med PT må ha henvisning til trening som del av fysikalsk rehabilitering. Henvisningen MÅ medbringes/vises før trening igangsettes.
  • Henvisningen må være gitt av de som i Norge kan gi slike henvisninger: lege, manuellterapeut/fysioterapaut eller kiropraktor. ​

HVA GJØR DU? 

  • Du må først kontakte din fastlege, manuellterapeut eller kiropraktor for henvisning/attest til medisinsk begrunnet trening/rehabilitering.
  • Når henvisning/attest foreligger kontakter du din PT for nærmere avtale.
  • Når du kommer til treningssenteret møter du din PT i inngangspartiet, fremviser henvisningen/attesten, før treningen kan begynne.
    Du kan også sende denne på mail til susanne@myrens.no
  • Garderobene holdes stengt. Kom derfor ferdig skiftet. Toalettene kan brukes.
  • Viktig at du er nøye med å følge gjeldende smittevernregler hos oss.

 

PT 1:1 utendørs

Har du ikke henvisning fortsetter vi med ordinær 1:1 PT utendørs til vi vet mer.​
Vi har ordnet et eget område hvor du kan trene under tak. Vi har mer enn nok av utstyr til bruk utendørs; vektskiver, hantler, matte, benk, hang-up stativ +++

Det er med andre ord ingen ting å bekymre seg for, har du som mål å bli sterkere, ta din første pull-ups eller rett og slett bare holde formen ved like så går dette helt fint å gjøre utendørs.

 

SPØRSMÅL? 

Har du spørsmål til denne ordningen eller ønsker å komme i kontakt med oss vedr trening med PT innendørs eller utendørs, ta direkte kontakt PT ansvarlig på mail: susanne@myrens.no eller med en av våre PT’er

 

 

Del gjerne:

Flere artikler

Vi søker ny personlig trener!

Har du stor glede av å trene andre og sprer glede til de rundt deg?

5 tips til deg som er ny på treningssenter

Ønsker du å begynne på treningssenter, men du aner ikke hvor du skal starte?

Treningsreise med Myrens!

4. til 11. mai 2024