Superkunden!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Historien fra et medlem. Hva er viktig ved valg av treningssenter.

På tross av lang reisevei og flere forsøk på å komme i gang med treningen på det lokale treningssenteret, valgte Sten å komme tilbake til Myrens Sportssenter. Les mer om hvorfor her!

Sten, velkommen tilbake! Du var i flere år fast kunde hos oss på Myrens, men da du flyttet til Ski for 3 år siden, ble det naturlig at du sa opp på grunn av lang reisevei.
Nå har du valgt å melde deg inn igjen hos oss og det er vi veldig glade for!

Hva er det som er viktig for deg ved valg av treningssenter?
Grunnen til at jeg velger Myrens er fordi det er tydelig fokus på inkludering og mestring. Det er et stort senter, men likevel personlig! Man blir sett, folk husker navnet mitt og jeg føler meg ivaretatt.
Jeg setter også stor pris på det varierte tilbudet med både personlig trening og mange ulike gruppetimer. Har så vidt testet ut to andre treningssenter i denne perioden, men endte opp med å bli støttemedlem. Selv om det tar meg en drøy time å komme meg til Myrens, prioriterer jeg å trene her. Jeg har en fleksibel jobbhverdag, så Myrens er et godt alternativ for meg.

Bruker du PT? Og eventuelt hvorfor?
Ja, jeg bruker PT! Ble lokket inn som PT kunde her for flere år siden og har siden den gang trent med flere dyktige trenere. Jeg ser på det som en investering i helsa! Jeg liker en noe mer målrettet og spisset trening ved siden av gruppetreningen. Gruppetreningen på Myrens er variert, og morsom og jeg elsker dynamikken med menneskene. Trening med PT gir meg mestringsfølelse og jeg lærer mye.

Jeg har tidligere hatt et anstrengt forhold til trening. For meg er det viktig med et senter som har god atmosfære og tar vare på alle, i tillegg til at kvaliteten selvsagt må være bra. Det føler jeg at jeg har funnet på Myrens, og det er en av de viktigste grunnene til at jeg kom tilbake.

 

Flere artikler

Covid-19! – Siste nytt

08.04.21 Kjære medlemmer! I går presenterte regjeringen hvordan de har tenkt at Norge skal gjenåpnes, trinn for trinn. Det er …

Les mer
Multisportområde hos Myrens Torshov

Studiotrening på medisinsk grunnlag!

4. mars åpner vi for at våre medlemmer kan benytte senteret og trene på egenhånd, dersom du har bekreftelse på …

Les mer

Personlig trening 1:1!

Jippi, da er det igjen åpnet opp for personlig trening utendørs for alle eller innendørs med medisinsk begrunnelse. Dette er …

Les mer