Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
Gruppetrening godt voksen

Godt voksen

Vi trener blant annet styrke, balanse og mobilitet for å ivareta og bedre helsen.

Trening virker, uansett alder.

Regelmessig fysisk aktivitet er bra for helsa. Det gjelder hele befolkningen. Trening påvirker både vår fysiske og psykiske helse. Det gjelder også hele befolkningen. Vi er skapt for et liv i bevegelse.

Når det kommer til de godt voksne blant oss er det fantastisk å se at stadig flere benytter seg av treningssenter. Kun få tiår tilbake forbandt vi kanskje det å bli eldre med å roe litt ned. Selv om de eldste ofte er de beste på å løse kryssord og de vi rådfører oss med når det kommer til kunstnerisk virksomhet i hobbyrommet, så vil de mer. Noen har barnebarn de vil leke med. Andre har reiser de har drømt om lenge. Vi hører om oppussingsprosjekter, hagearbeid, golf og fjellturer. Uansett hvilke lidenskaper som skal realiseres, er god helse viktig. Livet oppleves gjennom kroppen.

«Uten helsa har’n ingenting.»

Armer og bein som funker og en smertefri rygg gjør livet godt. Dette har seniorene skjønt. «Uten helsa har’n ingenting.» Hørt den før? Disse ordene kommer fra dem som har levd lenge nok til å ha lært at god helse ikke bør tas for gitt. God helse er nemlig ingen selvfølge.

Sterke muskler forblir sterke hvis de brukes. Gode ledd opprettholdes gjennom bevegelse. Balanse for å kunne gå støtt og forebygge fall oppnås ikke under sosial samvær på Baker Hansen. Det er ingenting galt med Baker Hansen og sosialt samvær er viktig. Budskapet er imidlertid at fysiske evner som ikke blir brukt forsvinner. Det er en brutal sannhet, men også viktig informasjon.

Tenk på styrke, stabilitet og mobilitet som en flette. Se for deg en tykk, robust flette. Den fletta gjør du tykk ved å sette av tid til trening. Og trening virker, uansett alder. Det er aldri for sent! Spør om hjelp til trening her hos oss.

Gruppetrening godt voksen

Vi har gruppetrening hvor du trener blant annet styrke, balanse og mobilitet for å ivareta og bedre helsen som godt voksen. Denne timen passer for både nybegynnere og deg som har trent før.

Til denne timen kan du velge klippekort eller medlemskap.

Vi har også vår Personlig Trener Henriette som har høy kompetanse innen trening for eldre.