Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

Om oss

Våre lyse, luftige lokaler på 5000 m² er fylt med fysisk aktivitet og treningsglede. Du finner oss på Torshov, sentralt i Oslo.
Smittevern

Velkommen til et unikt treningssenter sentralt i Oslo

Myrens Treningssenter åpnet dørene på Torshov i 2006. Vi tilbyr blant annet styrketrening, gruppetrening, personlig trening, squash, ernæringsrådgivning, behandling, barnepass og bedriftstrening.

Hos oss ønsker vi at alle skal få føle mestring. Vi heier på god helse og treningsglede uten kroppsfokus, slik at terskelen for å komme inn døra skal være lav.

I vår squash-avdeling, med hele 8 baner, tilbyr vi både muligheten for selvstendig spill, gruppetreninger, personlige instruksjoner og turneringer.

Medlemsfordeler

Myrens Treningssenter er et frittstående senter, noe som gir oss god mulighet til å tilpasse oss våre medlemmers ønsker og behov.

Som medlem hos oss får du tilgang til et mangfold av aktiviteteter, gode rabatter, konkurranser, kurs, behandlinger og mye mer.

Myrens treningssenter Torshov styrkeavdeling
Myrens Treningssenter Torshov - bli medlem og få tilgang til treningssenteret

Rent senter

Myrens Treningssenter ønsker et rent og sunt treningsmiljø, og har nulltoleranse til bruk av doping blant sine medlemmer. Treningssenteret har inngått avtale med Antidoping Norge om gjennomføring av dopingkontroll.