Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

Egentrening

Hos Myrens finner du apprater både for styrke og kondisjonstrening
Egentrening hos Myrens Treningssenter - Styrketrening med apparater

Styrketrening med apparater

På Myrens Treningssenter finner du alle nødvendige apparater til å trene styrke for hele kroppen. Du kan selv justere hvor tungt det skal være, og flere av apparatene kan justeres etter din vekt og høyde. Utover det er det apparatets utforming som styrer bevegelsen i øvelsen.

Styrketrening i apparater kan være en fin måte å komme i gang med styrketreningen på, fordi det er liten mulighet for å utføre øvelsen feil pga apparatets faste bevegelsesbane. Styrketrening i apparat kan også være gunstig under opptrening etter skade.

Styrketrening med frivekter

Vi har en godt utstyrt frivektsavdeling. Du som er godt kjent med vekttrening, får her muligheten til å variere treningen din til en mer utfordrende måte å trene styrke på. Her er alt du behøver av manualer, stenger, skiver, benker o.s.v.

Felles for frivekter er at du selv styrer bevegelsen, og at kraften alltid følger tyngdekraften, den går rett nedover. Bruk av frivekter stiller krav til balanse og stabilisering. Fordi bevegelsen ikke er satt, er det viktig at du vet hvordan hver enkelt øvelse skal utføres riktig. Utføres øvelsene riktig, er imidlertid bruk av frivekter veldig gunstig fordi du aktiverer større grad av støttemuskulatur, og styrker muskulatur rundt ledd. Mange øvelser med frivekter er flerleddsøvelser som aktiverer store deler av kroppen. Øvelsene kan lett tilpasses dagliglivets bevegelser, og blir med det mer funksjonelle.

Styrketrening med frivekter
Kondisjonstrening på tredemølle

Kondisjonstrening

Vi tilbyr et bredt utvalg av tredemøller, sykler, romaskiner og ellipsemaskiner. Vi har et eget løperom med 16 møller. Her kan du løpe på egen hånd eller delta på en av våre løpetimer med instruktør.

Våre personlige trenere kan hjelpe deg med å forbedre din kondisjon enten med tanke på om du skal delta i et løp eller bare vil bli generelt i bedre form. Vi er også behjelpelige med å ta kondisjonstester, makspulstester, veilede med tanke på pulstrening osv.

Multisportområde

Her finner du ribbervegger, medisinballer, strikker, slyngetrening, løpebane, bråsterk, balanseputer pluss mye mer.
Multisportområde hos Myrens Torshov