Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

Naprapatkontoret

Som medlem hos Myrens Treningssenter får du 15% rabatt på behandlinger

Våre naprapater og terapeuter behandler akutte og kroniske lidelser i dine muskler og ledd

Naprapati betyr å korrigere årsak til smerte. Naprapatiens unikhet bygger på en helhetstenkning der ortopedisk medisin kombineres med spesifikk kunnskap om bevegelsesapparatets muskler, skjelett, ledd og nervesystem.

Naprapatens verktøykasse er sammensatt. De aller fleste metodene for lokalisering og behandling av smerte utføres med hendene. Målet med behandlingen er å gjenskape kroppens naturlige bevegelsesmønster for på denne måten å få deg smertefri. En viktig del av behandlingen er samtidig å forebygge at smertene kommer tilbake. Derfor får du også gode råd om trening og ergonomi.

Kontakt naprapatkontoret

Du finner Naprapatkontoret her på Myrens Sportssenter. Deres behandlingsteam tilbyr naprapati, fysioterapi , massasje og akupunktur. Alle deres naprapater og fysioterapeuter er godkjente av forsikringsselskapene som tilbyr denne behandlingsformen i sine helseforsikringer.

Gjennom medlemsskapet hos Myrens Sportssenter, får du 15% rabatt på behandlinger.

Kontakt naprapatkontoret

Du finner Naprapatkontoret her på Myrens Treningssenter. Deres behandlingsteam tilbyr naprapati, fysioterapi , massasje og akupunktur. Alle deres naprapater og fysioterapeuter er godkjente av forsikringsselskapene som tilbyr denne behandlingsformen i sine helseforsikringer.

Gjennom medlemsskapet hos Myrens Treningssenter, får du 15% rabatt på behandlinger.