Medlemsfordeler

Åpent 362 dager i året

Fra kl.06.00 – 22.30 mandag til torsdag, kl.06.00 – 21.00 på fredager og kl.09.00 – 18.00 på lørdag og kl.09.00 – 20.00 på søndag.

Bredde og variasjon

Vi tilbyr et mangfold av aktiviteter. Hos oss finner du alt fra gruppetrening, spinning, squash og klatring under et og samme tak.

Gruppetrening

Vi har alle typer gruppetrening. Bl.annet spinning, step, aerobic, yoga, pilates, synergy og sirkeltrening. I tillegg har vi varierte dansetimer. For mer informasjon se gjeldene timeplan.

Gratis barnepass

Alle barn fra 6 uker til 10 år trives på LilleMyrens. Vi har klatrevegg og mange leker for alle aldre. Les mer her!

Gratis frokost

På hverdager frem til kl 0900 er frokost inkludert i medlemskapet

Frys

Kan fryse opptil 2 mnd pr år til kr 99,- pr mnd. Har du dokumentasjon, som feks sykemelding, reise mer enn 2 mnd, kan du fryse opptil 12 mnd gratis.

Konkurranser og kurs

Vi tilbyr jevnlig en rekke kurs og konkurranser. For mer info kontakt resepsjon for detaljer og oppstartstider, eller se førstesiden på nettet.

Personlig Trener

En personlig trener motiverer og utfordrer deg. Ønsker du maksimalt ut av treningen er dette tingen for deg. Du kan kjøpe klippekort med 1, 5, 10, 20 og 40 klipp. Alle nye medlemmer får to avtaler med personlig trener for å få den beste starten på treningen. Les mer her!

Klatreverket

Rabatt på Klatreverket
80,- drop in dagtid og 100,- drop in kveldstid.
20% på nybegynnerkurs.

Stor shop

Vi har det meste innen treningsklær og squashutstyr

Behandlere

På senteret har våre medlemmer tilgang til dyktige naprapater, osteopater og fysioterapeuter www.naprapatkontoret.no og www.myrensfysikalske.no

Kostholdsveiledning

Vi hjelper deg gjerne, enten du ønsker å gå ned i vekt, få mer ut av treningen din eller for mer overskudd i hverdagen. Kontakt resepsjonen for mer info og priser.

Som medlem hos oss får du rabatter her

10% – 20% hos Torshov Sport
20% hos Klatreverket
15% hos Naprapatkontoret
20 % hos Myrens Fysikalske