Kondisjon og styrke - Gruppetimer hos Myrens Treningssenter Torshov

Kondisjon og styrke

Effektive gruppetimer for hele kroppen hvor du får trent både kondisjon og styrke.

Våre gruppetimer innen kondisjon og styrke

 

Puls & Styrke (60 min)

Puls & Styrke er en enkel og effektiv time, hvor du får trent både kondisjon og styrke. I kondisjonsdelen jobber man med enkle trinn og bevegelser til musikk. I styrkedelen er det fokus på funksjonell styrke med egen kroppsvekt og minimalt av utstyr. Dette er en time som garantert får opp smilepulsen og passer for de som liker å bevege seg til musikk og trene styrke.

Sirkeltrening  (60 og 90 min)

Gjør deg klar for god gammeldags sirkeltrening med styrke og utholdenhet! Timen som passer for de fleste, hvor du får jobbet med hele kroppen. På denne timen har du mulighet til å kjøre deg maksimalt ut, eller tilpasse øvelsene til et roligere nivå. Her er våre instruktører veldig flinke til å tilpasse øvelsene dersom du er helt ny. Instruktørene er og flinke til å variere oppsettene slik at det blir spennende og utfordrende for alle.

Crosstraining (60 min)

Crosstraining er en time hvor vi jobber med funksjonell mobilitet, og en intensiv styrke- og kondisjonsdel. Denne timen passer for de som er godt trent eller har trent en del før, og ønsker å utfordre seg på mer teknisk krevende og tyngre øvelser.

Myrens Bootcamp (45 min)

Myrens Bootcamp er den ultimate kombinasjonen av intervaller på mølle og styrketrening for hele kroppen. Intensive 45 minutter hvor vi anbefaler noe treningsbakgrunn. Denne timen er alltid ulik fra uke til uke, slik at du aldri vet hva du kommer til.

Myrens HIIT (30)

Myrens HIIT er en høyintensitetstime, hvor vi jobber med 7 øvelser, etterfulgt av 1 min pause. Denne runden gjentas fire ganger, slik at du jobber i totalt 31 min inklusiv 3 min pause. Her får du fire ulike programmer i fire uker. Denne syklusen med programmer kjører vi i 12 uker totalt, slik at du hver fjerde uke møter samme program igjen. På denne måten kan du enkelt måle fremgang ved å telle repetisjonene per runde og skrive ned i pausene. Ta gjerne med noe å skrive på. Timen vil inneholde en blanding av øvelser for tung styrketrening, utholdenhet og kjerne.

Selv om dette er en høyintensitetstime, kan timen enkelt skaleres ned til de som er ny på trening. Gjerne gi informasjon til instruktøren at du da er ny, slik at instruktøren kan hjelpe deg å skalere øvelsene.

Kickboksing (60)

Kickboksing er en lærerik og morsom time med fokus på å lære slag- og spark-teknikker. Her vil du både få inn styrke, kondisjon og koordinasjon, kombinert med kampsportdisiplin, kampsportprinsipper og kontroll over egen kropp. Timen passer for deg som er interessert i kampsport, og kan tilpasses både nybegynner og viderekommen.