Kondisjon og styrke - Gruppetimer hos Myrens Treningssenter Torshov

Kondisjon og styrke

Effektive gruppetimer for hele kroppen hvor du får trent både kondisjon og styrke.

Våre gruppetimer innen kondisjon og styrke

 

Puls & Styrke (60 min)

Puls & Styrke er en enkel og effektiv time, hvor du får trent både kondisjon og styrke. I kondisjonsdelen jobber man med enkle trinn og bevegelser til musikk. I styrkedelen er det fokus på funksjonell styrke med egen kroppsvekt og minimalt av utstyr. Dette er en time som garantert får opp smilepulsen og passer for de som liker å bevege seg til musikk og trene styrke.

Sirkeltrening  (60 og 90 min)

Gjør deg klar for god gammeldags sirkeltrening med styrke og utholdenhet! Timen som passer for de fleste, hvor du får jobbet med hele kroppen. På denne timen har du mulighet til å kjøre deg maksimalt ut, eller tilpasse øvelsene til et roligere nivå.  Instruktørene variere oppsettene slik at det blir spennende og utfordrende for alle.

Crosstraining (60 min)

Crosstraining er en time som er inspirert av treningsformen CrossFit. Her jobber vi med ulike øvelser som er en kombinasjon av styrke og utholdenhet. Timen bygges ofte opp av sammensetninger som amrap (as many rounds as possible), emom (every minute on the minute), RFT (rounds for time), eller ulike partnerøkter. Timen passer for både de som er veldig godt trent, men og de som har litt kjennskap til trening, da vi har kompetente trenere som finner fine alternativer for alle nivåer.

Myrens Bootcamp (45 min)

Myrens Bootcamp er den ultimate kombinasjonen av intervaller på mølle og styrketrening for hele kroppen. Intensive 45 minutter hvor vi anbefaler noe treningsbakgrunn. Denne timen er alltid ulik fra uke til uke, slik at du aldri vet hva du kommer til.

Kickboksing (60)

Kickboksing er en lærerik og morsom time med fokus på å lære slag- og spark-teknikker. Her vil du både få inn styrke, kondisjon og koordinasjon, kombinert med kampsportdisiplin, kampsportprinsipper og kontroll over egen kropp. Timen passer for deg som er interessert i kampsport, og kan tilpasses både nybegynner og viderekommen.

Pilates HIIT

Pilates HIIT er en time der prinsippene fra pilates kombineres med høyintensiv intervalltrening. På denne timen får du i stor grad utfordret utholdenhet, styrke og balanse samt. evnen til å bevege deg med kontroll, selv med høy intensitet.

Det er en fordel med kjennskap til pilates fra før, men intet kriterium.