Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
Kondisjonstrening på tredemølle

Kondisjonstrening

Gruppetimer med fokus på kondisjon og som inneholder alt fra løping, puls og step, til dans.

Løpetrening (30 og 45 min)

Ønsker du å komme i løpeform er dette timen for deg. Vi bruker intervallprinsippet og du får muligheten til å presse deg maksimalt om du ønsker det. Passer for deg som har løpt litt før.

Løpetrening nybegynnere (30 min)

Løpetrening for Nybegynnere er timen for deg som ønsker å komme i gang med løpetrening. På denne timen jobber vi med intervaller på mølle, men med kombinasjon av å gå på mølle. Denne timen vil derfor ikke være like hard som de andre løpetimene, men man kan tilpasse timen slik man ønsker underveis, for å gjøre den hardere eller lettere.

Puls Intervall (60)

Puls Intervall er en tøff time med høy intensitet og enkle aerobic trinn, til drivende og energisk musikk. Timen er bygget opp etter intervallprinsippet der man i løpet av timen skal gjennom 2-4 pulstopper. Dette er en time for deg som har lyst til å ta kondisjonstreningen til et nytt nivå. Puls Intervall er en actionfylt time med elementer fra idretten som løp, hopp, eksplosivitet, fart og spenning! Dette er en time hvor du får mulighet til å presse deg maksimalt.

Puls (60)

Puls er en time med kreative og lekne bevegelser til musikk. Bevegelsesglede er i fokus. Vi lar musikken inspirere oss, og gjennom timen får du utforske en rekke ulike musikksjangre, trinn og bevegelser. Ekte treningsglede og «fun factor» er nøkkelordet for denne timen!

Feel the beat (60)

Dette er en time for deg som vil riste løs til en god miks av hiphop, street, house og andre kommersielle dansestiler, og som trives med noe mer avansert koreografi. Timen bygges opp trinn for trinn til to lengre koreografier. Vi lover både svette på ryggen og et glis om munnen!