Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
Styrketrening i gruppe hos Myrens Treningssenter Torshov

Styrketrening

Vi har alt fra tradisjonell styrketrening, til funksjonell trening i slynge.

Våre gruppetimer innen styrketrening

Styrke (60 min)

En styrketime med tradisjonelle basisøvelser for styrketrening, satt i bevegelse til musikk som får deg til å yte det lille ekstra. Vi bruker stang og egen kroppsvekt på alle øvelser med stort fokus på god teknikk gjennom hele timen. På alle øvelser vil det være 8-12 repetisjoner og 3-4 sett med gode pauser mellom, slik at man virkelig kan legge på høy belastning. Målet med timen er å bli sterkere og få bedre kroppskontroll!

Mage, rumpe, lår

Dette er en time som tar for seg styrke spesifikt på mage, rumpe, lår. Vi jobber i sirkel med 10 ulike øvelser for disse muskelgruppene, etterfulgt av en liten finisher. Timen passer for deg som liker å trene intervallbasert styrketrening i gruppe. Instruktøren hjelper deg gjerne med å finne vekt og øvelser som kan tilpasses deg og ditt behov.

TRX

TRX er funksjonell trening i slynge som bygger styrke, balanse, fleksibilitet og stabilitet. Motstand er fra 0-100% av egen kroppsvekt, og passer alle fysiske nivå.

Soma Move

SOMA MOVE® er en helhetlig treningsform som er atletisk og samtidig myk. Du jobber med kroppen som eneste verktøy og timen foregår barbent på yogamatte. På denne timen går vi gjennom en uavbrutt serie med bevegelsesmønster som utfordrer bevegelighet, stabilitet og styrke. Flyt og kraft er sterke nøkkelord på denne timen og fokuset er å arbeide med hele kroppen som en enhet. Timen er noe yogainspirert, men du trenger ingen erfaring fra yoga for å delta. Bli med på en annerledes treningsform, bli med på SOMA MOVE!