Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
Sykkeltimer hos Myren Treningssenter Torshov

Sykkeltimer

Vi har flere sykkeltimer med ulik lengde og intensitet for å tilfredsstille dine behov.

Sykkeltimene tilbyr kondisjonstrening på alle nivå

Utholdenhetstrening på sykkel er lite belastende for kroppen samtidig som du får muligheten til å presse deg om du ønsker. Våre instruktører skreddersyr en time med fengende musikk til ditt nivå.

Sykkel

Denne timen passer for deg som liker å sykle, enten du er nybegynner eller har trent en del sykling før. Vi jobber med lengre arbeidsperioder der vi varierer med bakker og sletter til fengende musikk. Du kan tilpasse intensiteten etter eget ønske.

Sykkel Intervall

Denne timen passer for deg som liker å sykle, enten du er nybegynner eller har trent en del sykling før. Timen er intervallbasert der vi jobber med høy intensitet over korte arbeidsperioder. Du kan selv justere etter ditt nivå, men du vil få mulighet til å presse deg maksimalt dersom du ønsker det.

Sykkel Bootcamp

Sykkel Bootcamp er den ultimate kombinasjonen av intervaller på sykkel og styrketrening for hele kroppen. Timen inneholder elementer fra tradisjonell styrketrening og CrossFit, samt ulike drag på sykkel. På denne timen har du virkelig muligheten til å gå ned i «kjelleren» hvis ønskelig. Timen passer for deg som liker effektiv trening der du kan ta deg helt ut.

Vi anbefaler vanlige treningssko på denne timen.