Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

Finn formen og behold den!

Da var plutselig 2020 der, nytt år og nye muligheter. Måtte det bli et bra år!
Er du en av dem som hiver deg på trenden med nyttårsforsetter og starter det nye året med en knallstart på treningssenteret? Har du tatt deg en skikkelig treningspause i hele desember og så starter på i januar med maks innsats og trøkk, vil nok kroppen få sjokk og respondere med ekstrem stølhet og ubehag.
Start heller gradvis, skap mestring og skap godfølelsen. Det er tross alt ikke hva du gjør i juleukene som spiller den største rollen, men det du gjør resten av året. Start januar med å skape vaner du kan klare å holde hele året, hele livet. En ting er å starte opp treningen i det nye året, noe annet er å fortsette. Her kommer tre tips om hvordan du kan holde de gode vanene gjennom hele året:

1. Senk krava! Det er sååå mye bedre å trene jevnt to ganger i uken enn å kickstarte året med fem timer i uken og falle av lasset etter kort tid. Start i det små!

2. Sett deg mål! Hva er realistisk for deg å få til? Drømmer du om å løpe Sentrumsløpet eller lære deg en kul øvelse? Målerettet trening oppleves ofte som motiverende for mange.

3. Planlegg uken din! Legg frem treningsklær i forveien, book deg inn på gruppetimene du vil delta på, avtal å trene med en venn. Bruk litt tid søndag kveld på å planlegge hele uken din, da er det større sannsynlighet for at du klarer å gjennomføre.

Og husk, vi er her for å hjelpe deg, uansett hvilken form du er i og hva målet ditt er.

Lykke til!

Del gjerne:

Flere artikler

Vi søker ny personlig trener!

Har du stor glede av å trene andre og sprer glede til de rundt deg?

5 tips til deg som er ny på treningssenter

Ønsker du å begynne på treningssenter, men du aner ikke hvor du skal starte?

Treningsreise med Myrens!

4. til 11. mai 2024