Vi søker ny personlig trener!

Myrens Torshov søker ny personlig trener! 

 

Vi søker deg som har stor glede av å trene andre, ser viktigheten av trening og sprer glede til de rundt deg. Vi søker deg som er ekte, tar i et ekstra tak, har glimt i øyet og tror 100% på produktet du leverer. Vi søker en som er faglig dyktig og interessert i å tilegne seg videre kunnskap. Kompetansen din er viktig for å kunne veilede våre medlemmer på best mulig måte. Vi ser derfor etter en som har høy treningsfaglig kompetanse med godkjent PT-utdanning fra NIH, AFPT eller tilsvarende institusjoner. Vi på Myrens Torshov setter verdiene våre «glede, ekte og faglig» høyt, og søker deg som kjenner deg igjen i disse. 

 

Hvorfor skal du søke hos oss?
Myrens Treningssenter er et etablert selskap med mange års erfaring og gjennomgående fornøyde medlemmer. Vi har et veldig bra miljø både hos ansatte og hos våre medlemmer, som vi er meget stolt over. Du vil jobbe med svært dyktige ansatte, og ha et solid støtteapparat i ryggen. Arbeidsoppgavene dine vil være å rekruttere PT-kunder
og jobbe selvstendig som PT, gjennomføre PT start og oppfølging, være tilgjengelig for spørsmål fra våre medlemmer, og jobbe for å spre vår visjon og våre verdier.

 

Hvis du synes dette høres interessant ut, send søknad og CV til susanne@myrens.no.

Del gjerne:

Flere artikler

Julegaveinnsamling til Fattighuset

Myrens Treningssenter samler inn julegaver til Fattighuset

Treningsreise med Myrens!

4. til 11. mai 2024

Online Coaching

Personlig trening rett inn på telefonen din!