Mental trening

Systematisk og kontinuerlig trening av mentale ferdigheter
Mental trening hos Myrens treningssenter Torshov

Hva er mental trening?

Prestasjon = potensial – forstyrrelser. Det er dette mental trening handler om. Systematisk og kontinuerlig trening av mentale ferdigheter som har til hensikt å øke gode prestasjoner. Når du blir bevisst på tankene og følelsene dine, og tar kontroll over dem vil du ta gode valg – oftere.

Hvordan skal du få ut potensialet ditt hvis du snakker deg selv ned? Her er det den indre dialogen som spiller inn og som er et av de mentale verktøyene vi jobber med.

Hvorfor trene mentalt?

Det er ikke bare idrettsutøvere som trener mentalt. Vi trenger mental trening som privatperson, i arbeidslivet og i ulike roller i livet. Dagsform og prestasjon varierer fra dag til dag og det er her det mentale kommer inn. På samme måten som du trener muskler kan motivasjonen styrkes med aktiv målsetting.

Er du på arenaer med lav selvtillit? Den kan trenes. Viljestyrken kan forsterkes ved at du tar tak i måten du snakker til deg selv på.

De mentale verktøyene som brukes i mental trening har god dokumentert effekt og treningen vil hjelpe deg med de endringene du ønsker. Prosessen settes opp etter hva du ønsker og har behov for.

Multisportområde hos Myrens Torshov
Myrens Treningssenter styrke i ring

Priser - Individuelle konsultasjoner

Pris pr time (55min):

Dette sier kundene som er i mentale treningsprosesser

Vår mentale trener

alexander aalerud mental trener

Alexander er utdannet fra Norges idrettshøgskole og er i tillegg sertifisert NLP coach. Han har jobbet med menneskersom Personlig trener i over 13 år, vært fysisk trener for toppidrettsutøvere og jobbet som foreleser og kursholder siden 2010.

Som mental trener jobber Alexander med å bevisstgjøre hva det er du egentlig vil ha, og bryter ned de store tingene i små spiselige oppgaver som sørger for mestring og progresjon.

“Som liten gutt ble jeg tatt med på plata i Oslo av mamma for å se mennesker som levde et helt annet liv enn det vi gjorde, men som likevel ønsket å fylle de samme behovene. Dette ga meg et tidlig perspektiv og et kompass som har gjort det mulig for meg å styre unna de største fallgruvene, og en takknemlighet til det jeg har som jeg har bært med meg hele livet. Jeg lærte da at alt må sees i kontekst og at det derfor ikke er noe som er verken bra eller dårlig, kun bedre eller verre enn.

Som mental trener er jeg genuint opptatt av at du skal lykkes med det du ønsker å oppnå. Ved å finne det sanne formålet med målet ditt, slik at du vet hvorfor det er viktig for deg, vil du få de verktøyene du trenger for å ta de beslutningene som er best for deg.

Hvis du vet hva du vil, hva du burde gjøre, men fortsatt ikke gjør det, så kan jeg hjelpe deg!”

Alexander Aalerud