Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

Åpent 362 dager i året

Fra kl.06.00 – 22.30 mandag til torsdag, kl.06.00 – 21.00 på fredager og kl.09.00 – 18.00 på lørdag og kl.09.00 – 20.00 på søndag.

Bredde og variasjon

Vi tilbyr et mangfold av aktiviteter. Hos oss finner du alt fra gruppetrening, spinning, squash og klatring under ett og samme tak.

Gruppetrening

Vi har alle typer gruppetrening. Bl.annet  yoga, pilates, styrke, sirkeltrening, løpetimer og sykkeltimer. I tillegg har vi dansetimer og kickboksingtime. For mer informasjon se gjeldene timeplan.

Gratis frokost

På hverdager frem til kl 0900 er frokost inkludert i medlemskapet

Frys

Fleximedlemskap kan fryses gratis og uten dokumentasjon. Medlemskap med binding kan fryses med dokumentert årsak.

Konkurranser og kurs

Vi tilbyr jevnlig en rekke kurs og konkurranser. For mer info kontakt resepsjon for detaljer og oppstartstider, eller se førstesiden på nettet.

Personlig Trener

En personlig trener motiverer og utfordrer deg. Ønsker du maksimalt ut av treningen, er dette tingen for deg. Du kan kjøpe klippekort med 1, 5, 10, 20 og 40 klipp. Alle nye medlemmer får 1 avtale med personlig trener for å få den beste starten på treningen. Les mer her!

Klatreverket

Rabatt på Klatreverket
20% rabatt på drop in.

Stor shop

Vi har det meste innen treningsklær og squashutstyr

Behandlere

På senteret har våre medlemmer tilgang til dyktige naprapater, osteopater og fysioterapeuter www.naprapatkontoret.no og www.myrensfysikalske.no

Kostholdsveiledning

Vi hjelper deg gjerne, enten du ønsker å gå ned i vekt, få mer ut av treningen din eller for mer overskudd i hverdagen. Kontakt resepsjonen for mer info og priser.

Som medlem hos oss får du rabatter her

10% – 20%hos Torshov Sport
20%hos Klatreverket
15%hos Naprapatkontoret
20 %hos Myrens Fysikalske