Squashaktiviteter

Myrens Treningssenter har ukentlige aktiviteter for alle nivåer.

Med squashmedlemskap kan du delta på gruppetrening i squash og de andre ukentlige
aktivitetene. Hvis du ikke er medlem kan du betale drop-in for kr.195,- og prøve ut (dette refunderes hvis du blir medlem). Å delta på trening og andra aktiviteter er en fin måte å finne nye spillepartnere på.

Gruppetimer squash

Squash 1

Passer de som har spilt lite eller er ganske nye. Her lærer vi oss grunnslag (drive, boast), basic slagteknikk og bevegelse på banen. Vi avslutter med matchtrening der vi bruker det vi har lært under timen.
Mandager kl 17.30-19.00 og 19.00-20.30

 

Squash 2

Passer de som kommet et godt stykke på vei. Gjerne de som tidligere vært på Squash 1. På denne treningen går vi dypere inn på slagteknikk bevegelse teknikk og lærer mer om hvordan vi bruker de ulike slag taktisk riktig når vi spiller en squashkamp.
Tirsdager kl 18.30-20.00

Squash 3

Passer de mest avanserte spillerne. Treningen holder et høyt tempo der bevegelse teknikk og slagteknikk ligger i fokus.
Tirsdager kl. 17.00-18.30

Andre squashaktiviteter

Divisjonspill

Torsdager 20.00 – 21.30

Ukentlig turnering med rankingsystem. Registering gjøres ved å huke seg av på startlisten som ligger i squashhallen. Det deles inn i grupper på 3, 4 eller 5. Kamper spilles innad i gruppen. Vinneren blir ranket høyere til neste ukes divisjonspill. Ved stort oppmøte deles det inn i flere divisjoner. Hvilken divisjon du tilhører blir basert på din plassering på rankinglisten.

Ved spørsmål, ta kontakt med oppsettansvarlig på anders.langmyr@gmail.com

OSK spill

Fredager 17.00-19.00 og søndager 12.00-14.00

Myrens har satt av baner til spill, ikke noen påmelding. Kom og spill squash med de som møter opp. Spillere av alle nivåer er velkommen.

Hvis du ikke er squashmedlem kan du betale drop-in (hverdager kr. 195 og helg kr. 135).